divendres, 27 de juliol del 2018

SORTIDA 262 - VALL D'ARAN


SECCIÓ  SENDERISME. SORTIDA 262
20 , 21 i 22 de juliol 2018 
(VALL D’ARAN)





Aquesta vegada el programa constarà de tres recorreguts diferents:

               FACIL      VILAMÒS – ARRES DE SUS – BASSA D’ARRES – MINA VICTORIA

                 MITJA      VILAMÒS – PIC DE MONTLUDE (2.517 m.)

              DIFICIL    PIC DE MAUBERME ( 2.926 m.)

            DIVENDRES 21
               Sopar i dormir: en el  Hotel “LA CREU” de SALARDU (VALL D’ARAN) Tel. Hotel 973 644 222

            DISSABTE, 22 ( dia de l’excursió)
                 Sortida després d’esmorzar ( informarem de les hores d’esmorzar i sortida la nit del divendres). 

                 Recorregut fàcil: Descobrim el passat miner de la Vall d’Aran i gaudim d’un dels paisatges més bonics del Mijaran.( ruta remicircular)
                 Ens desplaçarem amb els nostres vehicles a Vilamòs i a 22 Km. de l’hotel, lloc on iniciarem un recorregut circular d’uns 4,5 Km. i un desnivell de 285 m. un cop finalitzat aquest primer                       tram agafarem els nostres cotxes i anirem a la Bassa d’Arres on caminarem fins la Mina Victoria. Un recorregut , també, de 4 Km. amb un desnivell de 170 m.Total aprox. 8,5 Km. i un                         desnivell de 455 m.
                 Pels més decidits hi ha la possibilitat de pujar caminant del poble de Vilamòs fins la Mina Victoria i tornar a Vilamòs.Total 10,5 Km. i 695 de desnivell.
                 Al finalitzar l’excursió es molt recomanable la visita a l’Ecomusèu Çò de Joanchiquet i les esglésies romàniques de Santa Maria i Sant Miquèu a Vilamòs.

                 Recorregut mitjà: En el poble de Vilamòs agafarem uns taxis 4x4 que ens portaran per pista forestal fins a la Cabana d’Uishera (1.964 m.) on iniciarem la pujada al Pic de Montlude                        (2.517 m.) La baixada caldria fer-la fins el poble de Vilamòs. La cèntrica ubicació del cim el converteix en un  mirador excepcional de totes les muntanyes de la Vall d’Aran. Total aprox. 15                 Km. i un desnivell de 750 m. Cim sense cap dificultat tècnica.

                 Recorregut difícil: Nou intent de pujar al Pic més emblemàtic de la Vall d’Aran. Sortida de l’hotel en direcció a Bagergue i al pàrquing de Borda de Lana. Taxi 4x4 fins la Cabana des                        Calhaus, on iniciarem la pujada fins el cim,tot passat per el estany de Montoliu. Final amb una gran canal descomposta, plena de pedra solta i molt aèria en alguns punts. Total aproximat.                    9 Km. i un desnivell de 1.000 m.

            DIUMENGE, 23
               Dia lliure, tothom por fer el que vulgui, es recomana per qui no coneix la zona llocs com el Salt del Pix,els Güells del Joeu i l’Artiga de Lin, Pla de Beret, Montgarri, etc.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada