dimarts, 22 de desembre del 2020

SORTIDA 284 - DE CAN BOSC AL SANTUARI DEL CORREDOR 19/12/2020

 SECCIÓ SENDERISME. SORTIDA 284

19 DE DESEMBRE - DISSABTE

DE CAN BOSC AL SANTUARI DEL CORREDOR

COMARCA MARESME


 

Per distància, desnivell i dificultat  del camí la sortida es a l’abast de tothom i sols hi haurà una caminada.

Distància 11,5 quilòmetres; desnivell positiu 350 metres (temps estimat 4/5 hores)

Per compliment de les mesures Covid:

La sortida serà en cotxes particulars i dins la comarca del Maresme. Enviem lloc de sortida pels que vagin directament.  Es conservaran les distàncies de seguretat de 1.5 metres mínim i en grups de 6 persones

Tots els assistent complimentaran el full autoresponsabilitat (teniu adjunt a l’email).

 Aparcament i lloc de sortida: a l’aparcament de Can Bosc a Canyamars. Els que vagin directe han d’avisar per no esperar-los a Teià

 Sortida des de Teià: concentració a les 07:30 a l’aparcament de Can Llaurador (no a la Rotonda)

A CAN BOSC: començarem a caminar cap a les 08:30 per tant qui vagi directament tingui present estar una mica abans.

 Descripció: Recorregut amb inici a la zona de Can Bosc d'on sortirem per pista en direcció al Santuari del Corredor.

En un quilòmetre escàs ens posarem a la Font del Ferro. Seguim per la pista i en dos quilòmetres arribarem al Dolmen de Ca l'Arenes que és un dels millors exemplars de sepulcre megalític de la comarca. Aquí pararem a fer l'esmorzar.

Seguirem i en dos quilòmetres més trobarem el "pi caragolat" un exemplar semblant als molts pins caragolats que podem trobar a la Serra de l'Obac. Un cop fetes les fotos de rigor continuem i al cap d'un quilòmetre (havent travessat una petita pedrera no mancada d'interès) atenyem el Santuari del Corredor on ens podrem entretenir a fer fotos i si algú li ve de gust podrà fer un cafè al bar del Santuari (si està obert.).

Iniciem el retorn que és circular i transcorre per La Carena de La Serra. Aquest tram es força planer i fàcil de fer. Farem una petita marrada fins al magnífic, Mirador del Corredor des del qual si fa bon dia, tenim molt bones vistes cap a La Serra de Vallalta el Torrent de Rupit i la zona del Montalt.

Seguim planejant (amb petites baixades i pujades) fins a arribar a la casa de Can Bosc que no hem vist a la sortida i ara ens mostra la seva magnífica presència de Casa Pairal tradicional.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada