diumenge, 12 de gener del 2020

SORTIDA 277 LA SÉQUIA DE MANRESA


SECCIÓ DE SENDERISME       SORTIDA 277
   Dissabte  14 de desembre 2019
La Sèquia de Manresa- Parc de l’Agulla 
(Bages)




Punt de trobada. Rotonda Passeig de la Riera de Teià.  7.30 hores. Itinerari autocar. Teià – Manresa - Sallent. Distancia 77 km. Temps 1.00 h. 

Nivell únic. Distància 15 km. Desnivell acumulat 83 m. Temps 4.20 h.

Descripció de l’excursió:

8.40 h. Arribada a Sallent on baixaran de l’autocar tan sols els senderistes que fan el recorregut anunciat. Els socis i sòcies que habitualment per aquestes dates no fan la caminada, l’autocar els portarà al centre de Manresa i els passarem a recollir al mateix lloc, on els hem deixat, a una hora acordada.
8.55 h. Sortirem des de l’aparcament de la benzinera Petronor de Sallent. Havent caminat 1km arribarem al   Mas de les Coves, on trobarem el camí de la Sèquia que no deixarem fins arribar al Parc de l’Agulla de Manresa . Havent caminat 3 km, pararem una estona per esmorzar, en el lloc conegut com l’Amfiteatre de la Sala. També hem de dir que per obres de manteniment el recorregut està tallat en un tram molt a prop de Manresa, per tant hem de fer una petita volta per tornar a connectar amb la Sèquia. Com podreu observar en les dades tècniques l’itinerari, no te cap dificultat,  cal tenir precaució de no caure en la Sèquia. Hem d’aclarir que aquest recorregut del Camí de la Sèquia, des de Balsareny al Parc de l’Agulla de Manresa, te una distancia de 26 km. Nosaltres tan sols en farem 15 km.

13.25 h. Arribada al Parc de l’Agulla.
14.30 h. Dinar en el Restaurant  Cal Miliu (Rajadell)
18.30 h. Viatge de tornada a Teià.
19.15 h. Arribada aproximada a Teià.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada