dilluns, 24 de gener del 2022

SORTIDA 294 - PARC NATURAL DE SANT LLORENS DEL MUNT i SERRA L'OBAC

 SECCIÓ  SENDERISME. EXCURSIÓ 294

Dissabte 22 de Gener 2022

Parc Natural de Sant Llorens del Munt i Serra l'Obac


Sortida circular de recorregut i dificultat tècnica baixa.

Transport: Cotxes particulars.

Hora i lloc de la sortida: Degut a la proximitat del lloc de la sortida en trobem directament a Aparcament de l'Alzina del Sal·lari, 08278 Mura, Barcelona, a les 8.45 h, situació https://goo.gl/maps/Zw3FoeSuUQt55jrv9

Descripció general: Ens trobem al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac, entre les comarques del Vallès Oriental, del Vallès Occidental i del Bages. El Parc està situat entre la Depressió Central i la Depressió Prelitoral, entre el riu Llobregat, a l’oest, i el riu Ripoll, a l’est. Els municipis més propers són Matadepera i Mura. Ens movem en altituds entre els 500 i els 1.103 metres del cim més alt, La Mola.

SORTIDA LLARGA

Distància: 12.25 Km. Desnivell positiu: 395 metres

Recorregut: Inici a aparcament de l’Alzina del Salari. Accés per carretera de Matadepera a Coll d'Estenalles. Aparcament molt espaiós. Baixarem per els Cocons fins la Riera de les Arenes , anirem fins La Barata per on ens enfilarem cap a Coll Estret i Castellsapera, Un cop passat el Coll de les tres Creus  ens dirigirem a la Bauma i Font de  la Pola i el Coll de la Tanca, Passarem el Coll de Boix camí de la Font dels Traginers per arribar al punt de sortida l'Alzina del Salari . Final de ruta. En resum, ruta sense gaire dificultat ( algun pas on cal anar amb compte) amb molts punts d'interès i vistes espectaculars en gran part del recorregut.

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/sant-llorens-llarga-ok-92496133

SORTIDA CURTA

Distància: 8.59 Km. Desnivell positiu: 536 metres

Recorregut: Inici a aparcament de l’Alzina del Salari. Accés per carretera de Matadepera a Coll d'Estenalles. Aparcament molt espaiós. Font dels Traginers. Des de l'Alzina del Salari prenem corriol que es manté per zona boscosa i prop la riera fins arribar a la font. Indret bonic. Hospital de Sang. Font i Bauma de la Pola. Turó de Tres Creus. Alzina del Salari. Final de ruta. En resum, ruta relativament fàcil (amb algun pas on cal anar amb compte) amb molts punts d'interès i vistes espectaculars en gran part del recorregut. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada