diumenge, 19 de maig del 2019

SORTIDA 271 ANTICS CAMINS DE CARRO PER L’EMPORDÀ


SECCIÓ DE SENDERISME SORTIDA 271
     Dissabte  18 de maig 2019.
ANTICS CAMINS DE CARRO PER L’EMPORDÀ
(Alt Empordà)



Punt de trobada. Rotonda Passeig de la Riera de Teià.  7.00 hores
Itinerari autocar. Teià – Lladó. Distancia 126 km. Temps 1.40 h.1r.  Nivell. Dificultat moderat. No circular. Distancia 15 km. Desnivell acumulat 600 m. Temps 4.30  h. 2º.  Nivell. Dificultat fàcil. No circular. Distancia 10.5 km. Desnivell acumulat 250 m. Temps 3.30 hores. 

Descripció de l’excursió:
9.00 h. El 1er Nivell, recorre els antics camins de carro que comunicaven l’Empordà amb la Garrotxa. Comencem a caminar des de el poble de Lladó direcció Santa Maria de l’Estela, la capella està situada dalt  d’un turó de 467mts d’altitud, on podem contemplar una gran panoràmiques, amb boniques vistes de l’Empordà i de les Serralades de l’Albera, El Mont, Bassegoda i Canigó. Deixant el turó continuarem la ruta tot passant per Coll de Pujau, Torre dels Motors fins arribar a Sant Llorenç de la Muga. 9.00 h. 
2º Nivell. Comencem a caminar des de el poble de Lladó direcció al Santuari Mare de Deu de la Vida i el poble de Cistella, deixant el poble la ruta ens farà arribar al poble de Vilarig, on ens espera l’autocar per anar a visitar el bonic poble de Sant Llorenç de la Muga, punt de trobada amb companys del 1er Nivell. Els dos grups dalt de l’autocar anirem a dinar al Restaurant. Els dos nivells faran parada per esmorzar durant el recorregut.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada