dilluns, 14 d’octubre del 2019

SORTIDA 275 ESTANY DE CERTASCAN i PIC DE CERTASCAN


SECCIÓ  SENDERISME  SORTIDA 275
4, 5 i 6 d'Octubre de 2019
  ESTANY DE CERTASCAN I PIC DE CERTASCAN
(Vall de Cardós)



                Aquesta vegada canviarem de Vall i visitarem la Vall de Cardós al Pallars Sobirà. La ruta que hem escollit és de les més atractives de la zona, combina un paisatge de                               rius, estanys i un cim amb unes vistes esplèndides de la zona.  

          DIVENDRES 4
                Sopar i dormir: en el  Hotel “ESTANYS BLAUS”  de TAVASCAN
                Després de sopar reunió per concretar hora d’esmorzar i de sortida grups, cotxes, etc.

          DISSABTE, 5 ( dia de l’excursió)
                  Després d’esmorzar ens desplaçarem amb els nostres cotxes fins el poble de Lladorre a on agafarem uns taxis 4x4 que ens portaran al inici de l’excursió “Canalada”                                                              (1.956 m. d’alçada). Seguirem cap el Refugi de Certascan ( 2.230 m.) Coll de Certascan 2.586 m.) i finalment al Pic de Certascan a (2.853 m.) Tornada pel mateix camí de pujada fins                                  la “Canalada” on ens esperaran els taxi 4x4 per tornar-nos als nostres cotxes. Tot el recorregut te una distancia de 11 Km. un desnivell aproximat de 900 m.

                 La sortida “curta” serà a l’espectacular Pla de Boavi fins la Cascada de Broate 7 Km. i 300 de desnivell, amb la possibilitat d’incrementar el recorregut fins la Cascada de Romedo                                        ( Total 9,5 Km. i un desnivell de 600 m.)  (Aquest recorregut es farà en vehicles propis per una pista fins la Presa de Montalto.

         DIUMENGE, 6 Dia lliure i de tornada.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada